Locatie op kaart niet juist?

Het Ontwerphuis is uw partner bij het ontwerp, vergunningsaanvraag en realisatie van uw droomhuis. Met een team van Architecten, Bouwkundigen en in samenwerking met interieurarchitecten, stylisten, kostendeskundigen en bouwbegeleiders zorgen wij voor een succesvolle verbouwing of nieuwbouw van uw woning. Het Ontwerphuis is het architectenbureau dat zich specifiek richt op wonen. Voor zowel nieuwbouw- als verbouwwoningen ontwerpen wij uw droomwoning op basis uw wensen. Met onze ervaring in design en kennis van bouwkunde is Het Ontwerphuis uw adviseur in het bouwproces.

Iedere klant is uniek, en ieder project is uniek. Het Ontwerphuis maakt ontwerpen die aanvoelen als een maatpak. Een ontwerp dat specifiek en samen met de klant wordt ontworpen. In een paar stappen gaan we op zoek naar de optimale indeling van de woning in relatie tot de persoonlijke wensen van de opdrachtgever. Slimme ingrepen maken een functioneel ontwerp. De uitdaging ligt in een juiste balans tussen de functionaliteit en esthetiek. Het doel is om een eigen identiteit en sfeer in de woning te krijgen waardoor een echt thuis wordt gemaakt.

De toegevoegde waarde van Het Ontwerphuis is dat er in een vroeg stadium weloverwogen keuzes gemaakt worden. De ervaring leert dat een goed ontwerp geld bespaart in later stadium van de (ver)bouw. De eerste stap voor een goed ontwerp is het formuleren van de wensen en het programma van eisen (PVE) van uw verbouwing of nieuwbouw van de woning. Om tot een passend ontwerp te komen schetst het Ontwerphuis op basis van het PVE drie opties van de geplande verbouwing en/of nieuwbouw van de woning. Op deze manier worden de verschillende mogelijkheden voor de woning inzichtelijk. En kan u uw eigen keuzes maken tijdens het ontwerpproces.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

architect, droomhuis, huis ontwerpen, bouwkunde

Het Ontwerphuis

Architect

Adres

Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP AMSTERDAM

Contact

Tel. 0628090943
E-mail hetontwerphuiss@gmail.com
Website www.hetontwerphuis.eu/

Gegevens aanpassen