Fitform - Wellco

Locatie op kaart niet juist?

Fitform ontwikkelt en vervaardigt eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils en sta-opstoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden.

Hier vindt u de allerbeste stoelen van Nederland! Fauteuils die voldoen aan alle eisen voor gezond zitten, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen met een 10 jaar Garantie Waarborg.

Afhankelijk van uw specifieke wensen kunt u kiezen uit verschillende fauteuilmodellen van de Wellness collectie, de Gemak collectie en de Vario collectie.

Fitform is een merknaam van de 100% Nederlandse ontwikkelaar en zitmeubel-producent Wellco. Gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige Wellness producten en hulpmiddelen op het gebied van zitten.

Ieder mens is uniek. Op gebied van ideeën, wensen en ervaringen. Maar ook op gebied van lichaamsmaten. Daarom kopen we allemaal onze kleding en schoenen op maat. Hoe vreemd is het dan eigenlijk, dat we wel allemaal in dezelfde maat zitmeubelen zitten? Wij leveren u precies de juiste maten voor uw zitmeubelen!

Sta op stoel, ergonomische stoel, seniorenstoel, opsta stoel

Fitform - Wellco

Meubels
bedrijfslogo

Adres

Randweg 17
5683 CL BEST

Contact

Tel. 088-3388100
Website https://www.fitform.net/nl/home

Gegevens aanpassen