Tuinhuisjescentrum van de Munckhof

Locatie op kaart niet juist?

Dé specialist in tuinhuisjes te Neerkant Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum te Neerkant bouwt sinds 1983 tuinhuisjes, garages, schuurtjes en prieeltjes in eigen beheer. Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuisje kunt genieten.

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes en prieeltjes van Van de Munckhof zijn eigen fabrikaat. Ons vakkundige team werkt met veel toewijding aan het pronkstuk van uw tuin. U kunt kiezen uit verschillende materialen voor wanden en daken.

Op onze website ziet u een deel van onze uitgebreide collectie en leest u alles over de mogelijkheden. Wij voeren elke opdracht appart uit, waardoor wij perfect aan uw persoonlijke wensen voldoen. Mooi maatwerk dus.
Heeft u een eigen tekening of idee? Laat het ons zien en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Voor nog meer inspiratie en informatie bent u van harte welkom op ons showterrein in Neerkant. Met meer dan 50 opgestelde modellen een bezoek meer dan waard.

Tuinhuisjes, garages, carport

Tuinhuisjescentrum van de Munckhof

Bouw

Adres

Schansweg 13
5758 RG NEERKANT

Contact

Tel. 077 - 466 14 43
Website https://tuinhuisjescentrum.nl/

Gegevens aanpassen