Tjeerd van Netten Hoveniers

Locatie op kaart niet juist?

Het genieten van een tuin. Voor ons bestaat er niets mooiers. Wij maken het eerste zomerse zonlicht altijd mee in de tuin, misschien wel in die van u! Voor het uitvoeren van een tuinopdracht op maat zijn wij, Tjeerd van Netten Hoveniers, uw hovenier in Friesland.

Tjeerd van Netten Hoveniers houdt zich bezig met het creatief ontwerpen van een tuinplan en met de aanleg ervan. Daarbij is het constante streven om tuinen met stijl en sfeer te creëren. Ons vakkundig samengesteld team ontwikkelen in nauw overleg met de opdrachtgever het ontwerp. Daarnaast kan er ook worden gezorgd voor tuinbestrating, vijveraanleg, aanleg van tuinvlonders, walbeschoeiing, houtbewerking en aanleg van tuinverlichting. In een reeds aangelegde tuin kunnen onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Een waar paradijs voor u creëren, dat is ons streven. Dit realiseren wij door persoonlijk contact en gebruik te maken van topkwaliteit materialen. Zo kunnen wij in elk project creatief te werk gaan. Onze Fryske hardwerkende, sociale en nuchtere achtergrond is wat hierbij ondersteunt.

Tuinontwerp

Tjeerd van Netten Hoveniers

Hovenier

Adres

Jeltewei 78
8622 XT HOMMERTS

Contact

Tel. 0123456789
E-mail vannettenhoveniers@outlook.com
Website https://www.vannettenhoveniers.nl/

Gegevens aanpassen