Locatie op kaart niet juist?

Fysiotherapie is een paramedische specialisatie welke zich bezighoudt met klachten aan het menselijk lichaam, met name het houdings- en bewegingsapparaat. De fysiotherapeut is een specialist in beweging en kan het herstelproces tijdens een blessure inzetten of versnellen.

De fysiotherapeut is al sinds 2006 direct toegankelijk zonder verwijzing van de huisarts. Wanneer u klachten heeft aan het bewegingsapparaat kunt u bellen voor een afspraak. Maar ook na ziekenhuisopname voor bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie of na een kruisbandreconstructie kunt u voor orthopedische revalidatie bij Fysioconnect terecht.

De gedachten achter de naam Fysioconnect is, dat wij de verbinding maken tussen de mens en het vak fysiotherapie. Het lichaam heeft een zelfherstellend vermogen maar soms lukt het niet om een bepaalde levensstijl of gewoonte te doorbreken. Fysioconnect helpt je dat zelfherstellende vermogen weer aan te spreken. Onze praktijk staat voor innovatie, behandelen met evidentie, ruime behandelkamers met een warme inrichting en lekkere koffie. Onze fysiotherapeuten staan voor veiligheid, leergierig, inlevend en goed luisterend.

Het verhaal van de patiënt is de basis voor een goede diagnostiek. De kunst van het luisteren is de juiste woorden samenvoegen tot de kern van het verhaal. Wij luisteren naar de routebeschrijving van jouw klacht zoals jij deze vertelt. Keer op keer beginnen wij met goed luisteren naar jouw verhaal.

fysiotherapie, fysio, sportfysiotherapie, sportfysio, bedrijfsfysio

Fysioconnect

Fysiotherapie
bedrijfslogo

Adres

Koninginneweg 98a
3262 JD OUD BEIJERLAND

Contact

Tel. +31 18 6769035
E-mail maarten@fysioconnect.nl
Website https://www.fysioconnect.nl/

Gegevens aanpassen