Parkstad City Hotel

Locatie op kaart niet juist?

Welkom bij het Parkstad City Hotel in Brunssum, Limburg. Wij zijn een driesterren hotel met een restaurant, lounge bar, 2 feest- en/of vergaderzalen en een cateringbedrijf.

Parkstad Cityhotel Brunssum, bied ons niet alleen de ruimte en de faciliteit om onze cateringservice voort te zetten en uit te breiden, maar geeft ook invulling aan onze wens om een multifunctioneel horecapand te exploiteren. Het hotel en restaurant, de lounge en de partyzalen, completeren onze activiteiten.

Ons streven en ons motto voor al deze aspecten is ouderwetse service in een nieuw jasje. Persoonlijke aandacht voor de gast, alertheid, snelle service en professionaliteit. Het vakmanschap, en de trots van een ouderwetse kelner gecombineerd met de kennis die tegenwoordig voor handen is.

Parkstad City Hotel heeft 2 ruime zalen die uitermate geschikt zijn als vergader locatie en/of als feest locatie. De zalen bieden plaats aan 10-400 personen. Kijkt u eens op onze website voor meer informatie over onze vergader arrangementen.

party locatie, vergader locatie

Parkstad City Hotel

Hotel

Adres

Kerkeveldstraat 7
6441 BP BRUNSSUM

Contact

Tel. 06-83671678
E-mail info@parkstadcityhotel.nl
Website www.parkstadcityhotel.nl

Gegevens aanpassen