Locatie op kaart niet juist?

Wilt u een verhuislift huren? U kunt altijd bij ons terecht voor de verhuur van verhuisliften. Consequent verhuislift service is een dynamisch en flexibel bedrijf in hulp bij verhuizingen en verticale transporten. Een verhuislift verhuren doen wij voor een verhuizing die ongeveer tot de 8ste etage rijkt. Wij zorgen er altijd voor dat u vakkundig en goedkoop gebruikt kunt maken van een verhuislift.

Met de verhuislift service van Consequent kunt uw bezittingen die niet volgens de reguliere wijze vervoerd kunnen worden, zoals een te smal trappenhuis, toch op hun bestemming komen. Wij kunnen hierdoor makkelijk voor u inspelen op de vaak lastige omstandigheden in de drukke steden van Zuid-Holland. Door een verhuislift te huren, maakt u uw verhuizing voor uzelf een stuk eenvoudiger.

Wilt u op een eenvoudige en voordelige manier een verhuislift huren, neemt u dan gerust contact op om uw wensen te bespreken op telefoonnummer 06-10755122. Wij zijn telefonisch altijd bereiken. Ook kunt u per email info@verhuisliftenhuren.nl contact opnemen met ons.

Verhuizen, verhuisbedrijf, verhuiswagen, verhuislift

Verhuisliftenhuren

Verhuizen

Adres

Rivium Boulevard 122
2909 LK CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Contact

Tel. 06-10 755 122
Website www.verhuisliftenhuren.nl

Gegevens aanpassen