Locatie op kaart niet juist?

iPhone stuk? Smartphone scherm gebroken? Op zoek naar een reparateur die snel jouw device repareert tegen een scherpe prijs en met de beste onderdelen? ThePhoneLab repareert smartphones en tablets voor de beste prijzen met originele onderdelen. Wij zijn centraal gelegen in het centrum van Amsterdam en tegenwoordig ook in Amsterdam Zuid. Daarnaast bieden we een haal- en breng service of reparatie op locatie aan.

Anno 2017 zijn we allemaal drukker dan ooit. Dat betekent geen tijd om de deur uit te gaan. Gelukkig hebben wij die tijd wel! Tot aan uw bureau komen we zelfs jouw smartphone of tablet ophalen en binnen één uur weer terugbrengen. Al zit uw bedrijf in Noord, Oost, Zuid of West, bij ThePhoneLab vinden wel het allemaal best!

ThePhoneLab maakt een einde aan alle lijdende smartphones en tablets in Amsterdam en omstreken. De specialisten van ThePhoneLab weten alles over het repareren van smartphones en tablets en kunnen u daardoor de snelste service in de stad bieden tegen een scherpe prijs die je nergens anders vindt. Daarnaast werkt ThePhoneLab altijd met originele onderdelen, zodat de kwaliteit van jouw geliefde smartphone of tablet behouden blijft.

Smartphone, reparatie, iPhone, iPad, Samsung, mobiele telefoon

ThePhoneLab

Reparatie
bedrijfslogo

Adres

Beethovenstraat 94
1077 JN AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-7372942
Website https://thephonelab.nl/

Gegevens aanpassen