Deens Kleurrijk Wonen

Locatie op kaart niet juist?

DEENS is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan, die naast het feit dat ze al jarenlang vriendinnen van elkaar zijn, ook nog een zelfde voorliefde delen; woonaccessoires en lifestyle producten die het leven meer kleur geven.
Tijdens onze speurtocht naar mooie items, kwamen we keer op keer uit bij Deense merkfabrikanten. De basis voor ‘DEENS kleurrijk wonen‘ was al snel gelegd en in juni 2007 is DEENS.NL dan ook daadwerkelijk opgericht.
Wij bieden inmiddels een uitgebreide collectie woonaccessoires producten aan waarvan de ‘roots' in Denemarken liggen. Leveranciers als Madam Stoltz, House Doctor, DEENS.NL eigen label, Nordal, en FERM Living zorgen steeds weer voor vernieuwende collecties.

Nog altijd wordt door ons uitgekeken naar nog meer verfrissende, hoogwaardige maar evengoed betaalbare spullen. Een regelmatig bezoek aan de website van ‘DEENS.NL' is dan ook een must want de collectie wisselt geregeld!
Om het je wat makkelijker te maken, kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.
Heb je vragen, wensen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op!

Woon accessoires

Deens Kleurrijk Wonen

Interieur

Adres

Pottenbakkerstraat 9
4871 EP ETTEN-LEUR

Contact

Tel. 06-23621558
E-mail deenswonen@mail.com
Website https://www.deens.nl/nl/brands/house-doctor/

Gegevens aanpassen