Kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Locatie op kaart niet juist?

Spelendwijs Veenendaal biedt betaalbare en veilige kinderopvang bij u in de buurt. Wij werken met een team van ervaren en enthousiaste begeleidsters die een gezamenlijke passie hebben om kinderen te begeleiden en te stimuleren in het ontdekken van zijn of haar talenten. Spelendwijzer worden zijn hierbij de sleutelwoorden die centraal staan bij onze visie op kinderopvang.

Wij werken vanuit onze christelijke normen en waarden. Onze missie is helder. Wij zien het als onze plicht om uw kind al spelendwijs wijzer te maken en het u, als ouder(s) zo makkelijk mogelijk te maken om betrokken te blijven bij de ontwikkeling van uw kind.

Spelendwijs Veenendaal heeft net een nieuwe en vrolijk ingerichte peuterspeelzaal in Veenendaal geopend aan de Dr Colijnstraat 70 in Veenendaal. Onze opvang staat vol met leuke en leerzame spulletjes en spellen.
Daarnaast hebben wij een mooi, ruim, overzichtelijk en afgesloten speelplein waar uw zoontje of dochtertje naar hartenlust kan spelen.

Kinderopvang Veenendaal, Peuterspeelzaal Veenendaal, VVE veenendaal, BSO veenendaal. Sport BSO veenendaal, kinderopvang veenendaal Oost, Kinderopvang Veenendaal west

Kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Kinderopvang

Adres

Dr. Colijnstraat, 70
3904 ET VEENENDAAL

Contact

Tel. +31318507022
Fax 318507022
E-mail info@spelendwijsveenendaal.nl
Website www.spelendwijsveenendaal.nl

Gegevens aanpassen