Locatie op kaart niet juist?

Smart Media Productions is in 2011 opgericht door Bart de Graaf en Rick van Boxtel. Twee jonge filmmakers met een gezamenlijke passie. De cinematografische stijl die we door middel van de Red 4K (ultra HD) camera toepassen boeit en bindt. Het neemt de kijker mee in het verhaal wat je wilt vertellen. En dat zijn wij: echte verhalenvertellers.

Wij van Smart Media Productions zijn verhalenvertellers. En dit verhaal brengen we met ons videoproductiebedrijf door middel van beeld tot stand. Bij een video productie gebruiken wij bewegingen, uitsneden, kleur en licht om de emotie en aandacht van jou als kijker te sturen. Waar de meeste videobedrijven alleen maar focussen op het beeld, vinden wij licht heel belangrijk. Want film is, in essentie, het op de juiste manier manipuleren van licht.

Wij vinden dat een goede film gevoel moet overbrengen. Een gevoel, een vorm van beleving waarmee je je klanten bereikt, aanspreekt en aanspoort tot handelen. Kies je voor de diensten van Smart Media Productions, dan kies je voor een gelijkwaardige werkrelatie met ons. Op deze manier komen wij dicht bij de ziel van jouw bedrijf, het DNA. En dit DNA proberen we te vangen in het eindproduct.

videoproductiebedrijf, bedrijfsfilm, commercial, drone film, 360 video, VR, promotiefilm, productfilm, animatie, videoclip, virtual reality

Smart Media Productions

Videograaf
bedrijfslogo

Adres

Veemarktkade 8
5222 AE 'S-HERTOGENBOSCH

Contact

Tel. +31 (0)6 42 32 38 16
E-mail axel@smartmp.nl
Website www.smartmp.nl/

Gegevens aanpassen