Garcia Beauty & Care

Locatie op kaart niet juist?

De praktijk in het centrum van Apeldoorn voor al uw medische en cosmetische behandelingen aan uw voeten, handen en nagels.

Welkom op de site van de pedicure en manicure praktijk van Garcia Beauty & Care. In het monumentale pand nabij het Oranjepark in het centrum van Apeldoorn is op de begane grond de praktijk gevestigd. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid. De praktijk is aangesloten bij Provoet, de branche organisatie voor voetverzorging. Het is mogelijk om de behandeling contant dan wel met een pinpas te betalen.

In deze praktijk wordt gewerkt met hoogwaardige apparatuur en producten conform de nieuwste innovaties in de nagel- hand- en voetverzorgingsbranche. Voor een medische of cosmetische behandeling bent u bij Garcia Beauty & Care aan het juiste adres. Aansluitend aan de behandeling kan u kiezen voor een heerlijk ontspannende wellness voetmassagebehandeling.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of laat een bericht achter via de afspraak pagina en u wordt zo spoedig mogelijk gebeld voor het inplannen van een afspraak.

Pedicure, centrum Apeldoorn, manicure, medisch, HFL, Samenwerkende Pedicures,

Garcia Beauty & Care

Pedicure

Adres

Paul Krugerstraat 9
7311 AN APELDOORN

Contact

Tel. 06 - 82 294 981
E-mail info@garciabeautycare.nl
Website https://garciabeautycare.nl/

Gegevens aanpassen