Schildersbedrijf de Kleermaeker

Locatie op kaart niet juist?

De Kleermaeker is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 100 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.

Ons team bestaat uit circa 20 ambachtslieden. Loyale vaklieden die veelal langer dan 15 jaar in dienst zijn en iedereen werkt volgens ‘De Kleermaeker-standaard’. Het zijn allereerst echte ambachtslieden en daarnaast representatief, vriendelijk en beseffen dat schilderwerk overlast met zich meebrengt. We werken zo schoon mogelijk, dekken vloer en meubilair af en we laten de werkplek aan het eind van de dag netjes achter.
De Kleermaeker heeft al het materiaal in eigen beheer: van kwast tot verfbrander en van steiger tot hoogwerker. Hierdoor zijn we uiterst flexibel. Word je pand later opgeleverd dan gepland, dan passen wij ons hier moeiteloos aan aan. Lopen de werkzaamheden van een aannemer uit? Geen probleem; wij starten wanneer het jou uitkomt. Deadlines worden bij ons altijd gehaald. Doordat wij in een team werken, is opschalen eenvoudig.


Wil je vandaag nog een offerte aanvragen of heb je andere vragen?
Vul dan het aanvraagformulier op onze website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een werkopname ter plaatse of het beantwoorden van jouw vragen. Uiteraard kun je voor het maken van een afspraak ook telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 026 - 445 50 81.

Schildersbedrijf Arnhem, Schilder, Schildersbedrijf, Binnenschilder, Buitenschilderm Glas, Behang, Nitocoat

Schildersbedrijf de Kleermaeker

Schilder

Adres

Simon Stevinweg 46
6827 BT ARNHEM

Contact

Tel. 026 445 50 81
Website https://www.dekleermaeker.nl/

Gegevens aanpassen