Meubelstoffeerderij Trendz

Locatie op kaart niet juist?

Met aandacht stofferen en/of restaureren wij met vakmanschap uw zitmeubels, uw caravan- of bootkussens, tuinmeubelkussens, eetkamerstoelen, etc. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het repareren van beschadigd leer, kunstleer, textiel en kunststof van meubels, auto-, caravan- en bootinterieuren.

Kijkt u voor meer informatie hierover eens onder tabje leer reparatie. Daarnaast kunnen wij hockers of poefen op maat maken. Wij stofferen en restaureren niet alleen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt; horecabedrijven, kantoren, winkels, verzorgingstehuizen, meubelzaken, etc.

Trendz staat garant voor kwaliteit. De materialen waarmee wij werken voldoen aan de hoogste eisen en komen van topleveranciers. Wij zijn u graag van dienst en informeren u vrijblijvend over onze producten en diensten.

Om voor u een passende prijsopgave te kunnen maken, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u onze trendy collectie stoffen en leerstalen te laten zien. Dit is vanzelfsprekend helemaal vrijblijvend! U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m zaterdag van 08:30 - 20:30 uur. Of stuurt u ons een e-mail, dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

meubelstoffeerderij, bekleden, stoel stofferen, bank bekleden, bootinterieur, caravan bekleding, caravan stofferen, boot kussens, horeca, hotels, zorginstellingen, her bekleden, opnieuw bekleden, stofferen voor projectinrichter, project stoffering, camper bekleden, camper stofferen, leerreparatie, leer herstellen, leerbewerking, bank stofferen, fauteuil stofferen, fauteuil bekleden, meubelstoffen

Meubelstoffeerderij Trendz

Meubelstoffering
bedrijfslogo

Adres

Aaldert Geertsstraat 43
8121 BK OLST

Contact

Tel. 0570546719
E-mail info@meubelstoffeerderijtrendz.nl
Website www.meubelstoffeerderijtrendz.nl

Gegevens aanpassen