CoolSculpting Kliniek Amsterdam

Locatie op kaart niet juist?

CoolSculpting Kliniek Amsterdam ligt vlakbij het Vondelpark, om de hoek bij de Vondelbrug en voert CoolSculpting behandelingen uit. CoolSculpting is een vorm van Cryolipolyse waarbij vetcellen worden bevroren, waarna ze door het lichaam worden afgevoerd. Hierdoor is er geen operatie nodig voor het verwijderen van vet, in tegenstelling tot een liposuctie behandeling. CoolSculpting is de enige cryolipolyse methode die is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Druk Administration. Zo bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.
Na het maken van de afspraak ontvangt u via de mail een afspraakbevestiging. In het bericht zit ook een link om zelf uw medisch dossier in te vullen. Door dit vooraf te doen, kan de specialist alvast een begin maken met een persoonlijk behandelplan.

Op de dag van het consult wordt u gastvrij ontvangen in onze kliniek. Uw gegevens worden gecontroleerd en vervolgens bespreekt u samen met de specialist de werking van cryolipolyse, de resultaten welke u kunt verwachten en wordt er gekeken naar uw persoonlijke wens.

coolsculpting, cryolipolyse, vet verwijderen, vet bevriezen, liposuctie,

CoolSculpting Kliniek Amsterdam

Vet verwijder Kliniek

Adres

Roemer Visscherstraat 41
1054 EW AMSTERDAM

Contact

Tel. 085 2730 730
E-mail info@coolsculptingkliniek.nl
Website https://coolsculptingkliniek.nl/vestigingen/amsterdam/

Gegevens aanpassen