Houtwormbestrijding Amsterdam, 't Gooi e.o.

Locatie op kaart niet juist?

Wat kunnen wij voor u betekenen

JVK Plaagdier Ongediertebestrijding heeft een jarenlange ervaring in het bestrijden van houtwormen en boktorren. Hieronder vind u een samenvatting van onze aanpak en de werkwijze van de aanpak.

Totale inspectie vooraf

Na ons contact zullen wij een bezoek brengen om te kunnen vast stellen om wat voor soort houtworm of boktor het gaat dit is uiteraard vrijblijvend. Hierbij zullen wij u ook diverse informatie geven over de bouwkundige staat van uw aangetaste hout door houtworm. Alle aspecten zullen met u besproken worden waarna u een rapportage krijgt met daarin de kosten voor het bestrijden van de houtworm en boktor.Heeft u vragen over houtworm, vraag dit dan direct tijdens de inspectie. Na goedkeuring kan er op zeer korte termijn begonnen worden met de bestrijding.



Tijdsduur van het bestrijden van houtworm

Wanneer men houtworm gaat bestrijden betekent dit dat u het huis niet in mag. Na onze bestrijding gaat u meteen over op een gehele ventilatie van het huis. Hierbij worden alle deuren en ramen open gezet. De vloeistof zal ongeveer 1,5 cm in het hout trekken waarna de olie in het hout blijft en de vluchtige vloeistof verdampt. Deze werkzaamheden zullen volgens zeer strenge eisen geschieden (de veiligheidsnorm) niemand mag in de woning aanwezig zijn, huisdieren dienen verwijderd te zijn. Op deze werkzaamheden kunt u dan ook een goede garantie verwachten van 10 jaar.

Houtwormbestrijding Hilversum, houtwormbestrijding, houtwormbestrijding in huis, houtwormbestrijding, houtwormbestrijding 't Gooi, houtwormbestrijding Bussum, houtwormbestrijding Blaricum, houtwormbestrijding Amsterdam, houtwormbestrijding 't Gooi, houtwormbestrijding Laren, houtwormbestrijding Wijdemeren, houtwormbestrijding Vechtstreek, houtwormbestrijding Zaanstreek, houtwormbestrijding Almere, houtwormbestrijding Weesp, houtwormbestrijding Huizen, houtwormbestrijding Muiden.

Houtwormbestrijding Amsterdam, 't Gooi e.o.

Houtwordbestrijding

Adres

Burg. Kasteleinstraat 10
1109 BC DUIVENDRECHT

Contact

Tel. 06-54958582
Website www.houtwormbestrijding.amsterdam

Gegevens aanpassen