Tandzorg Kralingen

Locatie op kaart niet juist?

Tandzorg Kralingen is een tandarts in Rotterdam waar zorg en persoonlijke aandacht voor uw mond en gebit centraal staan. Bij Tandzorg Kralingen kunt u terecht voor algemene en cosmetische tandheelkunde en voor de mondhygiënist.

TANDARTS ROTTERDAM TANDZORG KRALINGEN
De tandarts en het team van Tandzorg Kralingen Rotterdam bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Bij Tandzorg Kralingen kunt u naast de algemene tandheelkunde, ook terecht voor cosmetische tandheelkunde en voor de mondhygienist. Denk hierbij aan, facings, kronen of het laten bleken van uw tanden. Ons gedreven team tandartsen, mondhygiënisten en specialisten zorgen ervoor om uw gebit gezond en mooi te houden. Wij ontvangen u graag in onze praktijk in Rotterdam.

Maak direct online een afspraak via het afsprakenformulier of telefonisch via 010 414 2248.

Spoedklachten
Buiten onze openingstijden kunt u bij acute pijnklachten contact opnemen met de spoeddienst: 010 455 2155.

Patiënt worden
Tandzorg Kralingen neemt nieuwe patiënten aan. U bent van harte welkom. Meld u eenvoudig aan door het inschrijfformulier in te vullen of neem telefonisch contact met ons op via 010 414 2248. Een afspraak is meestal mogelijk binnen 8 werkdagen.

tandarts in Rotterdam

Tandzorg Kralingen

Tandartspraktijk

Adres

Voorschoterlaan 31 A
3062 KG ROTTERDAM

Contact

Tel. 010-4142248
Website www.tandzorgkralingen.nl

Gegevens aanpassen