Tandzorg Oranjeplein

Locatie op kaart niet juist?

Tandartsenpraktijk in Weert
Tandarts Smeets en Tandarts Vissers zijn in augustus 2014 samengegaan onder de naam 'Tandzorg Oranjeplein'. De praktijk bevindt zich in Weert op de Nassaulaan 3b. Het team bestaat uit negen leden: twee tandartsen, één mondhygiëniste, vier tandartsassistentes, één praktijkmanager en één iemand neemt de administratieve taken voor haar rekening neemt. Alle teamleden van deze tandarts in Weert zijn zeer professioneel ingesteld en zijn zich bewust van het belang van een goed gebit.

Tandzorg Oranjeplein is een gemoedelijke, laagdrempelige tandartsenpraktijk waarbij de individuele zorg voor de patiënt centraal staat.
Wij zijn de patiënten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies.
De tandartsen en het team van Tandzorg Oranjeplein bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor mond en gebit.
Goede mondzorg is belangrijk voor uw gezondheid !

Verschillende behandelingen mogelijk
Tandzorg Oranjeplein doet meer dan alleen controles en het uitvoeren van gebitsreinigingen. Behalve hiervoor kunt u bij Tandzorg Oranjeplein namelijk terecht voor verschillende andere behandelingen. Denk hierbij onder andere aan het laten bleken van uw tanden door één van de tandartsen. Daarnaast is er onder andere de mogelijkheid tot wortelkanaalbehandelingen en implantaten (kronen).

Zoekt u een vakkundige tandarts in Weert? Wij kunnen u van dienst zijn.

tandarts, tandarts weert, tandartsen weert, tandartspraktijk weert, tandartsenpraktijk weert, tandheelkundige praktijk weert,

Tandzorg Oranjeplein

Tandarts
bedrijfslogo

Adres

Nassaulaan 3B
6006 CM WEERT

Contact

Tel. 0495524261
Website https://www.tandzorgoranjeplein.nl/

Gegevens aanpassen