Van Hollandse Bodem

Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn Van Hollandse Bodem. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Voor uw nieuwe ‘bodem’ voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Alleen zo weten we zeker dat we de door ons geëiste hoge kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen. Wij leveren de beste gietvloer voor u. Voor minder doen we het niet. Zo werken we, al ruim 15 jaar.

Waarom kiezen voor Van Hollandse Bodem?

Een gietvloer heeft vele pluspunten, waardoor het werkelijk een ideale vloer is. Zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Lees de voordelen van deze vloeren en u begrijpt waar de passie voor gietvloeren van Van Hollandse Bodem vandaan komt!

Ontdek de vele mogelijkheden en de kwaliteit van gietvloeren van Van Hollandse Bodem. Kom langs in onze showroom in Gorinchem, gevestigd in Designcenter 'Het Open Huis'. U kunt er onze totale collectie gietvloeren bewonderen en onze gepassioneerde specialisten adviseren u graag.

gietvloer, woonbeton, cementgebonden vloeren, betonlook, wandafwerking, vloerafwerking, wonderwall studios, beton cire, leren wandafwerking

Van Hollandse Bodem

Vloeren

Adres

newtonweg 18
4207 HK GORINCHEM

Contact

Tel. 0183-624626
E-mail info@gietvloer-wand.nl
Website www.gietvloer-wand.nl

Gegevens aanpassen