Van Delft Slotenmaker

Slotenmaker

Afbeelding niet juist?

Wij kunnen U 24 uur per dag helpen bij het openmaken van uw deuren in Nederland. Het komt vaak genoeg voor dat men de sleutel vergeet, dat de sleutel afbreekt in het slot, of dat de sleutel aan de binnenkant van het slot is blijven hangen.

Geen probleem, wij maken uw slot open, en doen daarbij onze uiterste best om zo min mogelijk schade te maken. Vaak is het mogelijk om de deur te openen zonder schade.

Onze Slotenspecialisten staan vaak binnen 30 minuten voor uw deur.

Onze intern opgeleide slotenmakers zijn vakkundig en zeer snel ter plaatsen.

Voor al uw problemen op het gebied van sloten kunt u bij ons terecht.

Wanneer u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt bent of wanneer uw slot kapot is. Ook voor nieuw hang- en sluitwerk en inbraakbeveiliging bent U bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op met ons 24 / 7 en een vertegenwoordiger van de klantenservice zal een aantal vragen stellen, en zodoende U vertellen wat Slotenmaker.NU voor u kan doen. Zodra u aangeeft een slotenmaker nodig te hebben, zal de medewerker van de klantenservice een gecertificeerd technicus van Slotenmaker.NU naar uw locatie sturen. Onze slotenmaker zal ter plekke kijken welke mogelijkheden er zijn en deze aan u voorleggen. Wij doen alles om u te helpen!

Slotenmaker, slotenservice, 24 uur service

Van Delft Slotenmaker

Slotenmaker
bedrijfslogo

Adres

Vletstraat 48a
3035 ZE ROTTERDAM

Contact

Tel. 088-2003200
Website https://www.slotenmaker.nu/

Gegevens aanpassen