De Vioolschool Badhoevedorp

Muziekles

Afbeelding niet juist?

In Badhoevedorp en Rhoon-centrum is de Vioolschool gevestigd.

In een sfeervolle, inspirerende lesruimte wordt in alle rust vioolles gegeven aan kinderen vanaf drie jaar. Ook volwassenen die hun oude hobby weer willen oppakken of een lange gekoesterde wens in vervulling willen laten gaan zullen zich bij De Vioolschool op hun gemak voelen.

Met leuke, eigentijdse lesmethodes krijgt iedere leerling individueel aandacht. Voorbereiding tot het conservatorium behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Er wordt lesgegeven aan kinderen vanaf drie jaar. Dit gebeurt op een speelse en vriendelijke manier. Het auditief onderwijs (voor- en naspelen zonder bladmuziek te gebruiken) staat dan nog centraal. Wel wordt er al consequent op een juiste en ontspannen houding gelet. Het lesmateriaal sluit aan bij de belevingswereld van het kind. Veel ouders wonen de lessen bij om thuis te helpen bij het oefenen.

Regelmatig vinden er uitvoeringen plaats. De leerlingen worden goed voorbereid op hun optreden. Zij oefenen alleen of met medeleerlingen voor deze feestelijke avonden. Tijdens het optreden verzorgt een pianist de begeleidingen. Telkens weer blijkt het veel voldoening te geven het geleerde aan echt publiek te laten horen.

Vioolles Kinderen en volwassenen Muziekles Badhoevedorp Rhoon

De Vioolschool Badhoevedorp

Muziekles

Adres

Badhoevelaan 51
1171 DB BADHOEVEDORP

Contact

Tel. 0620744301
E-mail info@vioolschool.nl
Website www.vioolschool.nl

Gegevens aanpassen