Francis Helmig Makelaardij

Locatie op kaart niet juist?

Deskundige NVM makelaar met een persoonlijke aanpak! Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar!

"Het makelaarsvak is me met de paplepel ingegoten. Als dochter van een gerenommeerde makelaar heb ik de kneepjes van het vak al op jonge leeftijd geleerd. Van mijn vader leerde ik niet alleen integer, maar vooral ook betrokken, creatief en betrouwbaar te makelen.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het vak en werk ik zelfstandig als geregistreerd NVM makelaar in Amsterdam. Voorheen deed ik ervaring op bij verschillende makelaarskantoren in Amsterdam.

Mijn klanten kunnen en mogen kijken met hun hart. Ik ben er om hen met raad en daad bij te staan. Dat doe ik vanuit mijn jarenlange ervaring in de Amsterdamse makelaardij. Als klein bedrijf staat Francis Helmig Makelaardij garant voor korte communicatielijnen, een informele en betrokken samenwerking, en een enorme dosis slagvaardigheid.

Ik ga voor tevreden klanten en vertrouw op mijn kennis en ervaring: ik bied daarom al mijn diensten aan op basis van no cure no pay. Zo help ik mijn klanten het best!

Deskundige NVM makelaar met een persoonlijke aanpak! Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar! Uw huis verkopen? Staat uw droomhuis te koop in Amsterdam? Gratis waardebepaling gewenst? Uitgebreid taxatierapport nodig? Ik ben u graag van dienst! Francis Helmig is een ervaren, energieke en betrokken NVM Makelaar in Amsterdam. Neem voor meer informatie contact op via 020-2610284 of neem een kijkje op de website www.francishelmig.nl

Francis Helmig Makelaardij

Makelaar
bedrijfslogo

Adres

Amsteldijk 48
1074 HW AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-2610284
E-mail info@francishelmig.nl
Website www.francishelmig.nl/

Gegevens aanpassen