Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn Smidt en Kuin Bewindvoering. We werken met veel zorgvuldigheid aan stabiele oplossingen voor uw financiële situatie. Dat geeft rust. De uitdaging om mensen uit hun benarde financiële positie te helpen gaan wij dan ook graag aan.

Na de aanmelding bij SKBewindvoering volgt een intake- informatiegesprek waarin wij u uitleggen wat het bewind inhoudt en wat de voorwaarden zijn. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw situatie en wordt er gekeken of bewindvoering noodzakelijk is.
Tijdens dit gesprek heeft u de gelegenheid om allerlei vragen te stellen en te beslissen of u wel of niet onder bewind gesteld wilt worden.
Want het aanvragen van bewind is vrijwillig.

Als u na het gesprek besluit dat het bewind toch niet is wat u voor u ogen heeft houdt het voor ons op, en sluiten wij uw aanvraag af.
Als u na het gesprek besluit dat u onder bewind gesteld wilt worden vullen wij een aanvraag formulier voor u in en sturen deze op naar de Rechtbank.
De rechtbank zal als de aanvraag in behandeling is genomen u en de bewindvoerder uitnodigen voor een zitting. Tijdens deze zitting stelt de rechter enkele vragen en zal na het aanhoren van uw antwoorden waarbij mogelijk aangevuld met onze bevindingen/adviezen een vonnis uitspreken.

Zodra de rechtbank het bewind heeft uitgesproken en de beschikking heeft opgestuurd naar ons kantoor neemt SKBewindvoering uw financiën over.

Op dit moment geen.

SKBewindvoering

Bewindvoering

Adres

Postbus 357
1600 AJ ENKHUIZEN

Contact

Tel. 0228-752519
E-mail info@skbewind.nl
Website www.skbewind.nl

Gegevens aanpassen