Van Wijk Consult

Locatie op kaart niet juist?

Managers adviseren en mensen inspireren, dat is de kern van deze zaak. Jolanda is een echte professional die uitstraalt wat ze doet, ze maakt werk persoonlijk. Ze werkt graag samen en vindt daarin vooral kwaliteit van het werk, plezier en persoonlijke houding belangrijk.

Jolanda is een integer persoon. Ze heeft de moed om zichzelf te zijn en vragen te stellen. Door haar rustige, authentieke uitstraling voelen mensen (en dieren) zich thuis bij haar.

Luisteren, zuiver luisteren is een hele kunst. Voelen we ons gehoord, dan worden we steeds opener, kwetsbaarder, onszelf. Jolanda is sterk geworden in kwetsbaarheid door goed naar anderen te luisteren (is ook vragen stellen) en goed te zorgen voor zichzelf.

Jolanda is druk met dialoog. Vooral omdat in dialoog ideeën ontstaan die ergens op slaan, die aansluiten op onszelf, op onze bezieling. Daar houdt ze van, voor zichzelf, en voor anderen.

Haar eigen organisatietalent en daadkracht komen vaak goed van pas. Liever faciliteert ze mensen om zelf antwoorden te vinden op hun vragen (ver-antwoord-elijkheid).

Op dit moment geen.

Van Wijk Consult

Consultancy

Adres

Driehoekslaan 16d
3601 HP MAARSSEN

Contact

Tel. 0630417530
Website www.jolandavanwijk.com

Gegevens aanpassen