Disegno Financiën & Organisatie BV

Locatie op kaart niet juist?

Disegno financiën & organisatie is een onafhankelijk financieel en organisatieadviesbureau gericht op het middensegment van het MKB. Wij ondersteunen uw organisatie in het realiseren van meetbare financiële en organisatorische doelstellingen. Onze dienstverlening ligt op het gebied van: business control, financieel performance management, cost management, verbetering solvabiliteit en selectie van financiële systemen. Ook begeleiden wij u bij subsidies, reorganisaties, een bedrijfsovername of de verkoop van uw eigen bedrijf. Al onze oplossingen hebben steeds hetzelfde doel: het aantoonbaar verbeteren van de financiële beheersing en sturing van uw organisatie.

Ieder traject starten wij met het doorlichten van de financiële administratie. Hierop formuleren wij realistische doelstellingen om uw bedrijfsrendement minimaal op een marktconform niveau te brengen. Alle financiële doelstellingen worden hierna vertaald naar individuele financiële en organisatorische doelstellingen in de organisatie.

Disegno biedt u een breed pakket aan diensten. Van het in kaart brengen van uw organisatie tot het verzorgen van uw jaarstukken. Op onze website vindt u een overzicht van al onze diensten!

Op dit moment geen.

Disegno Financiën & Organisatie BV

Advies

Adres

GT Rietveldstraat 170, c
1333 LJ ALMERE

Contact

Tel. 0653810459
Website www.disegno-f-o.nl

Gegevens aanpassen