Gebroeders Jorritsma

Locatie op kaart niet juist?

Gebroeders Jorritsma, opgericht in 2007, is gespecialiseerd in zowel het aanleggen en onderhouden van diverse leidingsystemen als het verwerken van metaal- en roestvaststaalonderdelen. Met in totaal meer dan 70 jaar ervaring wordt uitsluitend vakwerk geleverd, waarbij kwaliteit te allen tijde de hoogste prioriteit heeft.

Ons vakgebied concentreert zich op leidingwerk, metaal- en rvs-bewerking en ventliatie, hoofdzakelijk in de industrie en de scheepsbouw.

Kwaliteit en flexibiliteit staan voor Gebroeders Jorritsma hoog in het vaandel. In combinatie met een portie Friese nuchterheid kan zo te allen tijde op de wensen van de opdrachtgever worden ingespeeld.

Voor ons is uw en onze veiligheid van groot belang. Daarom beschikken wij beiden over een VCA-certificering en zijn al onze gereedschappen gekeurd volgens de NEN3140-norm.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of bel 06 - 309 215 04.

metaalbewerking, lassen, dronrijp, friesland, metaal, rvs, leidingwerk, onderhoud, industrieel, industrie, scheepsbouw, aanleggen, ventilatiesystemen, ventilatie, onderdelen

Gebroeders Jorritsma

Leidingsystemen
bedrijfslogo

Adres

De Stapel 11C
9036 VN MENALDUM

Contact

Tel. 06-30921504
Website www.gebroedersjorritsma.com

Gegevens aanpassen