Anita Smeding Coaching & Consultancy

Locatie op kaart niet juist?

Als allround psychologe werk ik, na overleg met de directie of managementteam,o.a aan koersbepaling, het verbeteren van competenties en samenwerking van personeel, wat leidt tot het versteviging van de organisatiecultuur en een positieve werksfeer. Het coachen op vaardigheden, employability en samenwerking leidt tot een duurzaam personeelsbeleid.

Binnen een team of organisatie kunnen zich allerlei ongrijpbare moeilijkheden voordoen. Er kan een verstoorde werksfeer zijn, mensen communiceren niet met elkaar, het is onduidelijk hoe opdrachten worden gegund aan derden, zelfs geldstromen kunnen niet inzichtelijk zijn. In dit geval is een overeenkomst gericht op troubleshooting een goede oplossing. Ik kan een goede analyse maken van de actuele situatie, deze voorleggen aan de directie, zodat het probleem weer inzichtelijk is en er oplossingen kunnen worden gevonden.

Vanuit mijn aanwezigheid op de werkvloer kan ik een goede terugkoppeling maken naar directie of hoger management en moeilijkheden bespreekbaar maken zodat er aan een oplossing kan worden gewerkt.

Elke coaching wordt afgesloten met een evaluatie, waaruit blijkt in hoeverre de vooraf overeengekomen doelstellingen zijn behaald. Door deze werkwijze is de geboden dienstverlening evidence based.

persoonlijke en professionele ontwikkeling, coaching, training, re-integratie, duurzaam personeelsbeleid, organisatiepsycholoog, loopbaanbegeleiding, advies, interventies, interim management

Anita Smeding Coaching & Consultancy

Psychologie

Adres

Lepelaarstraat 135
8446 JK HEERENVEEN

Contact

Tel. 0513-845001
Website www.anitasmeding.nl

Gegevens aanpassen