Juffertjes voor Altijd

Locatie op kaart niet juist?

Geïnspireerd door onder meer mode & kleding accessoires en Frans aardewerk, starten wij in 2006 een woonwinkel in Engelse en Franse brocante. Deze oude items vertellen ons een verhaal; het craquele op een kruik, de verkleuring in het patin of slijtage door gebruik. Daarnaast vertegenwoordigen deze oude objecten een rijk Frans verleden vol romantiek, zoals wij dat zo graag ervaren. Door de keuze van een nieuw concept zijn wij van mening de wereld van oude objecten nog beter aan u te kunnen visualiseren.

Door middel van een bijzondere samenstelling van oude objecten en kunst wil ik u laten beleven hoe mooi beiden gecombineerd kunnen worden in een hedendaags interieur. Er ontstaat een decor dat vormgeving en ambacht uitstraalt en waar een eigen karakter doorheen stroomt.

Ons aanbod

Onder oude objecten verstaan wij, grote meubelen en kleine items uit ongeveer 1900 / vintage design en industrieel design. Voor al onze items, zowel nieuw als oud, geldt dat authenticiteit, kwaliteit en karakter altijd voorop zullen staan.

Voor een hedendaagse touch houden wij wisselende tentoonstellingen op het gebied van onder andere fotografie-, schilderkunst-, keramiek-, sieraden-, en glaskunst.

Onze winkel ligt in het centrum van Kampen. Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid.

Op dit moment geen.

Juffertjes voor Altijd

Interieur

Adres

Broederstraat 37B
8261 GN KAMPEN

Contact

Tel. 0644040116
Website www.juffertjesvooraltijd.nl

Gegevens aanpassen