Monuta Boon Uitvaartverzorging

Locatie op kaart niet juist?

Na een overlijden kunt u verdoofd zijn door verdriet, maar er moet ook opeens veel worden geregeld. Een moeilijke periode waarin u wel wat hulp kunt gebruiken. Monuta Boon neemt u graag de zorg uit handen op het moment dat u dat nodig heeft. Door een juiste volgorde aan te brengen in wat er moet worden geregeld, zorgen wij voor de nodige rust. Zo kunt u weloverwogen keuzes maken.

Wij kunnen alles voor u regelen en uit handen nemen. Denkt u hierbij aan de laatste verzorging, de opbaring, aangifte bij de gemeente, al het drukwerk, advertenties, verzorgen van muziek, het rouwvervoer en natuurlijk de begeleiding van de uitvaart zowel voor als na de uitvaart. Maar ook alle praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Monuta Boon ondersteunt en begeleidt u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid.

Ook na de uitvaart verliezen wij de nabestaanden niet uit het oog. Wij horen een paar weken na de uitvaart graag hoe het met u gaat. Ook willen we graag weten hoe u terug kijkt op de uitvaart, of alles naar wens is verlopen en of u nog vragen heeft.

Samen met u kijken we waar u verder nog behoefte aan heeft. Wij kunnen u ondersteunen bij het uitzoeken van een steenhouwer of informeren over de asbestemming. Ook het plaatsen van een dankbetuigingsadvertentie of het opstellen en laten drukken van dankbetuigingen behoort tot de mogelijkheden.

Zo kunt u waardig afscheid nemen van uw dierbare.

Uitvaartverzorging Crematie Begraven Monuta

Monuta Boon Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging

Adres

Burg. Backxlaan 54
7711 AH NIEUWLEUSEN

Contact

Tel. 0529-482760
Fax 0529-482764
E-mail info@monutaboon.nl
Website www.monutaboon.nl

Gegevens aanpassen