Wende Personeelsdiensten BV

Locatie op kaart niet juist?

Wende Werkt sinds 2001 voor werkgevers, werknemers, werkzoekenden en voor de overheid (UWV – gemeenten). Wende is een sterke regionale speler in Zeeland en West-Brabant.

Wende Werkt heeft alle kennis en kunde in huis met betrekking tot werk. Daarnaast een praktische kijk en een succesvolle en duurzame aanpak van loopbaan vraagstukken. Wende denkt in mogelijkheden, biedt maatwerk en maakt gebruik van beproefde en innovatieve instrumenten.

Door de resultaatgerichte, praktische en betrokken manier van werken ligt de focus op duurzame inzetbaarheid en het benutten van kansen en talenten.

Bij Wende Werkt staan duurzame inzetbaarheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit en een duurzaam resultaat hoog in het vaandel. Om dit te borgen in de dagelijkse praktijk zijn we in het bezit van het keurmerk ‘Blik op Werk’. Wij zijn dus gekwalificeerd, en kunnen u goed helpen!

outplacement, arbeidsdeskundig, arbeidsdeskundige, advies, onderzoek, loopbaan, coaching, werk, baan, loopbaan, beroepskeuze, studiekeuze, letsel, verzuim, arbo, ontslag, tweede spoor, reintegratie, re-integratie, coaching, loopbaancoaching

Wende Personeelsdiensten BV

Personeelsmanagement

Adres

Stadsambachtsweg 6
4332 SE MIDDELBURG

Contact

Tel. 0118-616121
Fax 0118-611109
Website www.wende.nl

Gegevens aanpassen