Woningcorporatie WoonFriesland

Locatie op kaart niet juist?

Wij werken samen aan goed en betaalbaar wonen voor mensen die dat nodig hebben. Met ruim 20.000 woningen in de provincie Friesland willen wij onze huurders naast een goede en betaalbare woning, een prettige woonomgeving en een goede dienstverlening bieden.

Wij werken samen aan goed en betaalbaar wonen voor mensen die dat nodig hebben.

WoonFriesland is als woningcorporatie actief in de provincie Fryslân. Met ruim 20.000 sociale huurwoningen werkt WoonFriesland samen aan goed en betaalbaar wonen voor zo'n 40.000 huurders.

Deze missie geeft uitdrukking aan de identiteit die WoonFriesland nastreeft. Een identiteit die gedragen wordt door drie kernwaarden: maatschappelijk, betrouwbaar en dichtbij. Deze waarden zijn bepalend voor het handelen van WoonFriesland, nu en in de toekomst.

WoonFriesland streeft naar kwalitatief goede en duurzame woningen. Dit vanuit het oogpunt van wooncomfort, energiebesparing en het milieu. Om de woonlasten voor onze huurders stabiel te houden, ligt onze focus op het verbeteren van de bestaande woningvoorraad. Bij het bepalen welke kwaliteitsverbeteringen noodzakelijk zijn, houden wij sterk rekening met de wensen van onze huurders.

Op dit moment geen.

Woningcorporatie WoonFriesland

Woningcorporatie
bedrijfslogo

Adres

Postbus 91
9000 AB GROU

Contact

Tel. 088 995 22 22
Website https://www.woonfriesland.nl/

Gegevens aanpassen