Locatie bijwerken?
Boer Metaaltechniek is een enthousiast en betrokken constructiebedrijf dat gevestigd is in Bleskensgraaf. Vanuit onze werkplaats zijn we u van dienst met tal van oplossingen op het gebied van maatwerk constructies en revisie werkzaamheden. Hierbij beschikken we over diverse metaalbewerkingsmachines om efficiënt en tijdbesparend constructies te vervaardigen. We denken actief met u mee in het maken of aanpassen van een degelijk en functioneel product.

We verzorgen het constructiewerk in staal, RVS en aluminium voor diverse branches met name de Infra / Grond-Weg en Waterbouw / Agrarisch loonwerk / Transport / Bouw en Scheepsvaart. Voor onze klanten zijn we inmiddels een vertrouwd adres voor het maken van maatwerk constructies en het aanpassen van hun machines, hulpstukken en onderhoud vergende middelen.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van uw machines. Onze werplaats is voorzien van een hydraulische slangenpers en een voorraad aan slangen en koppelingen.

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Staal RVS Aluminium Boer Metaaltechniek revisiewerk metaalbewerking amfibiekraan werkvlet tukkervlet lelievlet werkboot tukkerboot

Boer Metaaltechniek

Techniek

Adres

Melkweg 22
2971 VK BLESKENSGRAAF CA

Contact

Tel. 06-23577755
E-mail info@boermetaaltechniek.nl
Website www.boermetaaltechniek.nl

Gegevens aanpassen