Locatie op kaart niet juist?

Wij kweken unieke micro Algen met een hoog gehalte aan het essentiële Omega-3 vetzuur EPA. Dit is een Omega-3 fosfolipide die in geen enkele andere vegetarische bron voorkomt. De biologische beschikbaarheid en effectiviteit van deze EPA-olie is uitzonderlijk.

Het gehele jaar worden de Marine Phytoplankton Algen in de kraamkamer, in bassins, binnenshuis grootgebracht aan de rand van de Oostvaardersplassen. De natuur en haar elementen doen het werk. De Algen hebben voldoende aan het daglicht en geen verwarming, anders dan alleen tijdens de wintermaanden zodat het niet bevriest. Het pure Pleistoceen Oerwater, het tot in detail uitgekiende groeiproces, de inspirerende omgeving en bezieling van het gehele team maken daarom het absolute verschil.

PlanktonHolland Plant Power supplementen bevatten alleen natuurlijke voedingsstoffen waaronder elementaire vitamines, essentiële vetzuren Omega-3 EPA fosfolipide, Omega-6 en de vetzuren Omega-7 en Omega-9, aminozuren, mineralen, spoorelementen, antioxidanten, pigmenten, enzymen en worden volledig door het lichaam opgenomen.

Voedingssupplementen, Plankton, Zee, Oceaan, Zout, Oer, Oerwater, Water, Zalm, Zuiver, Ijstijd, Plantaardig, algen, micro, voedingsrijke,

PlanktonHolland

Voeding

Adres

Overschiestraat 184
1062 XK AMSTERDAM

Contact

Tel. 0880001900
E-mail info@planktonholland.com
Website https://planktonholland.com

Gegevens aanpassen