Cuno Moormann & Zn BV

Locatie op kaart niet juist?

Cuno Moormann & Zn BV is dé producent op het gebied van wild- en gevogeltespecialiteiten. Met onze professionele medewerkers, een eigen rokerij en een kwaliteitsafdeling hebben we op het gebied van wild, gevogelte en exotische specialiteiten het beste in huis!

Ons zeer uitgebreide assortiment bevat onder andere warm en koud gerookte, geportioneerde, gevulde en gevormde specialiteiten. Van hertenbiefstuk en carpaccio tot gerookte kipfilet en gedroogde wild zwijnsham. Onze tournedos hebben een grootste naam opgebouwd en de befaamde gerookte specialiteiten zijn een kroon op ons werk.

In onze strikt gescheiden high-care afdeling ontstaat een topsegment aan eindproducten.
Wij zijn BRC gecertificeerd en werken conform de Europese regelgeving inzake HACCP.
Door onze hoge hygiënische standaard zijn we mede in staat kwalitief hoogwaardige producten af te leveren. Dit wordt ondersteund door zorgvuldig uitgekozen grondstoffen van hoge kwaliteit, geleverd door leveranciers uit binnen- en buitenland.

Ook voor trading bent u bij Cuno Moormann & Zn BV op het juiste adres. Sinds Augustus 2012 beschikken wij over een nieuw modern expeditiepand, waardoor wij in staat zijn grote partijen voor scherpe prijzen aan te bieden.

Op dit moment geen.

Cuno Moormann & Zn BV

Eten

Adres

Bilderdijkstraat 17
7471 XZ GOOR

Contact

Tel. 0547-276034
Fax 0547-276312
Website www.moormann.nl/

Gegevens aanpassen