Hodij Coatings B.V.

Locatie op kaart niet juist?

Al bijna 40 jaar leveren wij industriële lakken en coatings, vanuit de vestigingen Hoogeveen en Eersel. We leveren vrijwel alle producten van toonaangevende leveranciers die in de verfverwerkende industrie gebruikt worden binnen 24 uur.

Naast lakken (zowel natlak als poeder) en coatings in alle denkbare kleuren en kwaliteiten, leveren we de materialen, producten, apparatuur, training en begeleiding die u nodig heeft om lak en coating te verwerken.

Hodij Coatings vindt het belangrijk om op een verantwoorde manier met mens en milieu om te gaan. Wij proberen onze producten zo milieuvriendelijk als mogelijk te vermarkten. Daarbij vergeten we de afvalstromen niet, we streven er naar om ook afvalstromen op een verantwoorde manier af te voeren en waar mogelijk gerecycled in de keten terug te laten keren.

Verstand van zaken betekent voor ons, dat we altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen binnen onze branche. Doordat we up-to-date zijn, kunnen wij onze klanten beter bijstaan!

Kwalitetit, maatwerk, kleurontwikkeling, protective coatings, CT, legerlakken, autolakken, commercieel transport, hout-en interieur, industrie, ontzorgen, verflevverancier

Hodij Coatings B.V.

Verf & Lakken
bedrijfslogo

Adres

Industrieweg 51
7903 AJ HOOGEVEEN

Contact

Tel. 0528-271916
Fax 0528-270047
Website www.hodijcoatings.nl

Gegevens aanpassen